Trubaci Bijeljina

Trubaci Bijeljina je tradicionalni balkanski bend iz Bosne i Hercegovine. Osnovani 1999. godine, postali su poznati po svom jedinstvenom stilu duvačke muzike, kombinujući elemente tradicionalne balkanske muzike sa džezom, fankom i drugim muzičkim žanrovima. Bend se sastoji od devet članova, od kojih svaki svira različite instrumente uključujući trube, trombone, klarinete, saksofone i bubnjeve. Svirali su na brojnim festivalima i mestima širom sveta, a poznati su po svojim energičnim nastupima uživo. Muzika Trubaci Bijeljina je savršen spoj tradicionalne balkanske muzike i modernog džeza, stvarajući nezaboravno iskustvo za sve koji ih čuju. Bilo da ste ljubitelj tradicionalne narodne muzike ili ljubitelj modernog džeza, Trubaci Bijeljina nudi ponešto za svakoga. Zato dođite i doživite jedinstven zvuk Trubača Bijeljina – nećete biti razočarani!

Trubaci Bijeljina

Trubaci za svadbe Bijeljina je tradicionalni muzički sastav koji već više od 30 godina uveseljava svadbe i druga slavlja u gradu Bijeljini. Njihov jedinstveni zvuk i živa energija stvaraju nezaboravnu atmosferu za vaš poseban dan.

Ansambl čine iskusni muzičari iz cele zemlje specijalizovani za tradicionalnu srpsku muziku. Savladali su veštinu sviranja tamburice, tradicionalnog žičanog instrumenta, a na repertoaru su popularne narodne pesme, tradicionalne igre i klasična dela.

Njihovi nastupi su uvek puni radosti i emocija, a oni će se pobrinuti da vaše venčanje bude nezaboravno iskustvo. Bilo da tražite bend uživo koji će nastupiti tokom ceremonije ili DJ-a koji će obezbediti muziku tokom prijema, Trubaci za svadbe Bijeljina će vas pokriti.

Neka donesu tradicionalne zvuke Srbije na vaše venčanje i učine vaš poseban dan još posebnijim.

Trubaci Bijeljina, tradicionalni muzički sastav grada Bijeljine, poznat je po energičnim nastupima i jedinstvenom muzičkom stilu. Njihova muzika je mešavina tradicionalne balkanske muzike i modernih ritmova, stvarajući zvuk koji istovremeno očarava i podiže. Od vjenčanja i rođendana do korporativnih događaja i festivala, Trubaci Bijeljina će donijeti nezaboravno iskustvo za vašu posebnu priliku. Svojom živahnom muzikom i živahnim nastupima sigurno će sve podići na noge i zaplesati. Bilo da tražite žurku ili način da zadržite energiju, Trubaci Bijeljina je savršen izbor. Zato dođite da se pridružite zabavi i doživite energiju i uzbuđenje predstave Trubaci Bijeljina.