Trubači Cirih

Trubači Cirih

Trubači Cirih je uzbudljiv novi muzički ansambl iz Švajcarske, koji kombinuje tradicionalnu švajcarsku muziku sa modernim džezom i fankom. Osnovan 2019. od strane trubača i kompozitora Paskala Bierija, grupa spaja tradicionalnu švajcarsku muziku sa elementima džeza, fanka, pa čak i hip-hopa, stvarajući inovativan i jedinstven zvuk. Muzika Trubačija Ciriha je istovremeno zadivljujuća i moćna, pokazujući njihovu veštinu i strast za stvaranjem prelepih melodija i ritmova. Od tradicionalnog švajcarskog alfora do moderne trube i bubnjeva, Trubači Cirih donosi jedinstvenu energiju na scenu, stvarajući snažno i uzbudljivo iskustvo. Bez obzira da li tražite uzbudljiv nastup uživo ili neke uzbudljive melodije koje će vam ulepšati dan, Trubači Cirih je savršen izbor.

Trubači Cirih

Media

Trubači Cirih za svadbe su idealna opcija za Vašu venčanicu. Nudimo Vam profesionalne trubače koji će Vašu venčanicu učiniti još posebnijom. Naši trubači poseduju znanje i iskustvo da Vašem venčanju daju poseban šarm i svečanost. Naši trubači će učiniti da se Vaša venčanica zapamti za mnogo godina. Naši trubači će pružiti muziku koja će biti u skladu sa Vašim željama. Uz našu pomoć, Vaše venčanje će biti nezaboravno i nezaboravno. Nudimo Vam najbolje usluge i najbolju muziku za Vašu venčanicu. Dobrodošli u Trubači Cirih za svadbe!

Naš trubački orkestar

Naš trubački orkestar Cirih je jedinstveno muzičko iskustvo za sve ljubitelje tradicionalne muzike. Naš orkestar čine trubači koji se bave izvođenjem tradicionalnih pesama iz regiona Balkana, kako iz Srbije, tako i iz ostalih zemalja regiona. Uživajte u zvukovima našeg orkestra i uživajte u tradicionalnoj muzici koju izvodimo. Naš orkestar je poznat po svojoj energiji i sposobnosti da stvori poseban ambijent za sve one koji poseti naše nastupe. Ne propustite priliku da čujete našu muziku i uživajte u tradicionalnom muzičkom iskustvu.

Trubači Cirih su savršen izbor za svaku proslavu! Svojim jedinstvenim spojem tradicionalne balkanske muzike i modernih ritmova učiniće vašu posebnu priliku zaista nezaboravnom. Njihov repertoar uključuje tradicionalne pesme iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Makedonije, kao i savremene hitove. Oni će pružiti živu atmosferu i nezaboravno iskustvo za vaše goste. Trubači Cirih može da obezbedi i DJ-a uz doplatu, kako bi vaš događaj bio hit. Bilo da se radi o venčanju, korporativnom događaju ili rođendanu, Trubači Cirih će u vaš događaj uneti savršenu atmosferu i energiju. Kontaktirajte ih danas kako bi vaša prilika bila nezaboravna!