Trubaci Rijeka

Trubaci Rijeka je tradicionalna narodna muzička grupa iz Hrvatske, koja svira tradicionalnu muziku sa područja Istre. Osnovani 2004. godine, danas su jedan od najpopularnijih i najpoznatijih folk bendova u zemlji, koji nastupaju na festivalima i koncertima širom zemlje. Bend se sastoji od pet članova: dva vokala, dva harmonikaša i perkusionista. Njihov repertoar uključuje tradicionalne narodne pjesme iz Istre, kao i autorske kompozicije. Bend je nastupao u mnogim zemljama širom sveta, uključujući Sjedinjene Države, Kanadu, Australiju i Nemačku. Trubaci Rijeka je jedinstveno i uzbudljivo iskustvo koje oživljava tradicionalnu muziku ovog kraja. Bilo da ste u potrazi za tradicionalnim folklornim iskustvom, ili samo odličnu muziku, Trubaci Rijeka je savršen izbor!

Trubaci Rijeka

Trubaci za svadbe Rijeka su bend profesionalnih muzičara iz Rijeke, Hrvatska, koji su specijalizovani za pružanje savršene muzike za vaš poseban dan. Sa dugogodišnjim iskustvom i strašću za stvaranjem jedinstvene i nezaboravne atmosfere, Trubaci za svadbe Rijeka učiniće vaš dan venčanja zaista nezaboravnim. Od tradicionalnih hrvatskih pjesama do modernih klasika, bend može pružiti široku paletu muzike koja će se uklopiti u raspoloženje i atmosferu vašeg posebnog dana. Bilo da tražite tradicionalnu burmu ili nešto jedinstvenije, Trubaci za svadbe Rijeka mogu vam pružiti iskustvo po meri koje će vašim gostima ostaviti trajne uspomene na vaš poseban dan. Sa širokim repertoarom, bend može da obezbedi muziku za svaku priliku, od svadbene ceremonije do prijema i dalje. Dakle, ako tražite bend koji će vaš dan venčanja učiniti zaista posebnim, Trubaci za svadbe Rijeka je savršen izbor.

Ušuškani u gradu Rijeci, Hrvatska, Trubaci iz Rijeke su tradicionalni duvački orkestar koji zajedno svira od ranih 1900-ih. Zvuk benda je mešavina mesinga i bubnjeva zbog koje ćete poželeti da plešete. Trubaci iz Rijeke je jedinstveno iskustvo i odličan način da se upoznate sa tradicionalnom muzikom Hrvatske. To je odličan način da doživite kulturu Rijeke i zemlje u celini. Bend svira tokom cele godine i na događajima kao što su venčanja, festivali i koncerti. Živom muzikom i nastupima Trubaci iz Rijeke će vas sigurno ostaviti sa osmehom na licu. Dođite i sami iskusite jedinstveni zvuk Trubača iz Rijeke i nećete biti razočarani.